Susanne Hagel-Azeem

Jeg er psykolog og tilbyder samtalebehandling af et bredt spektrum af problematikker, og har særligt erfaring med stress, angst, depression, pårørende, hjernerystelse, mild hjerneskade, sorg og krise. 

Metakognitiv terapi

Min primære psykoterapeutiske tilgang er metakognitiv terapi. Metakognitiv terapi er en skånsom og effektiv terapiform, hvor du lærer at give dine bekymringer eller grublerier mindre opmærksomhed eller helt lade dem være hvis du har lyst. Tankemylderet kan virke overvældende, men med metakognitiv terapi får du nye strategier til at forholde dig til dine tanker og følelser på en anden og mere hensigtsmæssig måde. Endvidere trækker jeg på min viden om, hvordan hjernen fungerer og den eksistentielle psykoterapeutiske tilgang. 

Trygge rammer

Hos mig bliver du mødt med rare og trygge rammer. For tryghed og tillid er helt grundlæggende for vores samarbejde og din ønskede forandring. Jeg ser nemlig terapi som et samarbejde mellem dig som klient og mig som terapeut. Jeg ser det også som hjælp til selvhjælp. Det betyder blandt andet, at det er lige så vigtigt, hvad der foregår imellem sessionerne som i selve vores samtaler. Forandring skabes ved at gøre noget andet end det du plejer at gøre. Jeg vil give dig redskaber, som du kan tage med dig, øve og anvende. Derfor vil vi i et terapiforløb hos mig, og alt efter problemstillingen, aftale hvilke hjemmeopgaver, der vil hjælpe netop dig, så du kan øve dig, også når vi ikke er sammen. 

Min baggrund

Jeg er uddannet psykolog fra Aalborg Universitet i 2005, autoriseret af psykolognævnet, der hører under Socialministeriet, specialist i klinisk neuropsykologi samt specialist i psykoterapi (voksne). Jeg er certificeret i metakognitiv terapi (en toårig uddannelse ved grundlæggeren Adrian Wells) og har også en toårig kognitiv terapeutuddannelse. 

Siden 2018 har jeg arbejdet som privatpraktiserende. Og før det, har jeg arbejdet tre år inden for psykiatrien og 10 år på forskellige neurologiske hospitalsafdelinger. Det betyder blandt andet, at jeg ved en masse om, hvordan hjernen fungerer. Jeg har stor erfaring med pårørende og klienter med hjerneskade og stress-, angst- og depressionssymptomer og generelt har et bredt kendskab til alle psykiatriske lidelser i både mild og svær grad. Samt har stor erfaring med udredninger.

Jeg tilbyder

Foruden samtaler laver jeg i min private praksis (neuro-)psykologiske udredninger, underviser og yder supervision fx til psykologer på vej til autorisation og specialistniveau. Jeg er også tilknyttet angstforeningen som fast supervisor. Jeg lægger vægt på at mit arbejde har en høj faglighed og at min hjælp til dig er evidensbaseret. 

Jeg tilbyder både samtaler i klinikken, ”walk and talk”, hvor vi går uden for, over skærm (via en sikker forbindelse) og over telefon.

Skriv til mig på susanne@psykologenikbh.dk eller ring på 60 59 75 01 for at booke en tid eller høre hvordan jeg kan hjælpe dig. Har du lyst til at læse mere om mig og hvad jeg tilbyder, så gå til www.psykologenikbh.dk