Morten Svenstrup

Individuel terapi og Parterapi

Læs mere på: www.Mortensvenstrup.dk

Telefon :+45 29881637

Kropspsykoterapi – Procesorienteret PsykologiJeg arbejder med en lang række menneskelige forhold, herunder relationer, kropssymptomer, personlig udvikling og konflikt.

Arbejdet kan foregå individuelt eller som par.

Mit udgangspunkt er procesorienteret psykologi (udviklet af Arnold Mindell), som jeg holder af på grund af sin humanisme, åbenhed og fokus på proces.

Parterapi
Jeg hjælper par ved at skabe et trygt rum til at tale om det, der er svært. Og ved sammen med dem grundigt at lære kernen i problemerne at kende. For det er ved virkelig at komme dybt ned, at konflikterne begynder at transformere sig – og et meget mere tilfredsstillende parforhold har mulighed for at vise sig.

Jeg har gennemført efteruddannelse hos Jytte Vikkelsøe, forfatter til ‘Derfor forelsker du dig aldrig i den Forkerte‘. Jeg tilhører derfor den første gruppe terapeuter, der kan tilbyde denne succesfulde og dybdegående terapiform herhjemme.

Individuel terapi

Jeg arbejder med klienter, som på den ene eller anden måde har ondt i relationerne. Til de nære, på arbejdspladsen, eller til sig selv. Dette giver sig ofte udslag i kropssymptomer, nedtrykthed, energimangel eller tunge drømme.

Mit arbejde starter lige der, hvor du er. Jeg hjælper ved at lytte, og ved assistere med at forstå problemernes kerne. Det er typisk i vores sværeste situationer, de største gaver og den største udvikling ligger gemt.

Se priser og andet på min hjemmeside www.Mortensvenstrup.dkHvis du eller I er interesserede i terapi, så send mig en mail, eller ring/SMS på +45 29881637.