Lars Marcelin Nielsen

Psykolog fra Københavns Universitet og autoriseret af Socialministeriet, Psykolognævnet.

Hjemmeside: www.kbh-psykolog.dk

Behandling
Ved siden af mit job som ekstern lektor på Institut for folkesundhedsvidenskab, tilbyder jeg individuel terapi til dig som ønsker større livskvalitet og nærvær eller hvis du ønsker hjælp ved stressangst, depression, sygdom, smerter og akut krise. Se mere på min hjemmeside under terapi. Desuden har jeg stor erfaring med hjælp til rygeafvænning, vægttab og andre livsstilsændringer.

Personlig udvikling
De fleste går til psykolog for at få løst et problem – andre vil gerne have en større afklaring med værdier og retning på tilværelsen.

Jeg lægger stor vægt på, at symptomer ikke blot fjernes, men at et forløb medfører en personlig udvikling, som sikrer varige forandringer og en større følelse af tilfredshed og tilstedeværelse i livet.

Metode
Jeg er efteruddannet i og modtager supervision indenfor tre retninger af psykoterapi: Kognitiv adfærdsterapi, ACT (acceptance and commitment therapy) og Metakognitiv terapi.

Du er meget velkommen til at udfylde kontaktformularen her, så vender jeg tilbage, så hurtigt jeg kan.

Eller skriv en e-mail:
besked@kbh-psykolog.dk
Klik ind på www.kbh-psykolog.dk og læs mere

Eller ring på tlf.: 28 93 08 74
Du er altid velkommen til at indtale en besked.